Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Rajatieto.org

Puhelinnumero: 09 751 60160

Sähköpostiosoite: info@rajatieto.org

Nettisivut: rajatieto.org

Rajatiedon nettisivuilla on huima luettelo eri tietäjien, ennustajien, astrologien ja tarot-korttien tulkitsijoiden yhteystietoja. Puhelimitse tarjotaan seuraavia palveluita: astrologia, ennustaminen, selvänäkö, tarot-tulkinta sekä unien tulkinta. Nettisivujen välityksellä on mahdollista saada erilaisia horoskooppeja, kuten kuukausi- ja vuosihoroskooppi, myös kiinalainen horoskooppi ja biorytmi.

"Rajatieto.org" on saanut pisteet 4,9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 8 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

Sonja A. kirjoitti 12. syyskuuta 2013

Sannaa voi suositella, siellä taisi olla myös joku toinen suositusten arvoinen aikaisemmin, en muista nyt nimeä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Rajatieto.org sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.