Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Kristallikello

Puhelinnumero: 040 937 4599

Sähköpostiosoite: kristallikello@gmail.com

Nettisivut: kristallikello.fi

Kristallikello tarjoaa selvännäkijän ja unentulkitsijan palveluita tekemällä niistä tulkintoja omalla tyylillään ja metodeillaan, ei siis vain ainoastaan korteilla tai selvännäöllä. Hän kertoo saavansa tiedon tulevasta kuvina, joskus myös selvänä tuntemuksena kehossaan. Tulkinnan tai energiahoidon ja parantavan kanavoinnin voi tilata puhelimella, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kristallikellon vahvuuksiin kuuluu pelkotilojen ja ahdistusten poistaminen, masennuksen lievitys, psyykkisen stressin lievitys, parisuhde, rakkaus sekä rakkauden lisääminen elämään.

"Kristallikello" on saanut pisteet 7,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 38 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

sinikettu kirjoitti 14. marraskuuta 2013

Minulle näki hyvin, eräs pikkuasia ei mennyt ihan kohdalleen mutta oikein hyvä kokonaisuus. Olen tyytyväinen :)

Johanna kirjoitti 02. tammikuuta 2019

Minulle katsoi n vuosi sitten ja ennustus elämänmuutoksineen meni aikalailla niinkuin hän sanoi. Aika heitti hieman, mutta muilta osin varsin onnistunut ennustus. Suosittelen!!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Kristallikello sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.