Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Ennustaja Unil

Puhelinnumero: 0700 57 555

Sähköpostiosoite: unil@kolumbus.fi

Nettisivut: unil.fi

Unil-ennustaia on useita, ja heihin kuuluu tulkitsijoita, selvännäkijöitä ja reikienergian välittäjiä. Jokaisella on omat erikoisominaisuudet. He ovat tarjonneet palveluitaan yhdessä lähes 20 vuoden ajan. Osa Unilin jäsenistä on erikoistunut esimerkiksi väriterapiaan, enkeliterapiaan, sakrojen avaukseen, astrologiaan, luonteiden yhteensopivuuden selvittämiseen, reikienergian välittämiseen, kadonneiden esineiden löytämiseen, ihmissuhdeasioihin ja tarotiin. Esittelysivulla oleva puhelinnumero on palvelunumero, jonka hinnoittelu on 2,21 €/min + pvm.

"Ennustaja Unil" on saanut pisteet 4,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 20 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

Pipa kirjoitti 24. marraskuuta 2014

Linda, Sonja, Veera ja Marjatta parhaat. Näkivät ainakin minulle.

Kaiken kokennut kirjoitti 28. maaliskuuta 2015

Sonja ja Veera , Linda ehdottomasti parhaat. suosittelen näitä kolmea .

"Näätä" kirjoitti 04. lokakuuta 2015

Marjatalle olen soittanut usein, hän on tsempannut pahimpien aikojen läpi, vieläkin on raskasta. Nyt odottelen, että hänen ennustuksensa toteutuvat, odotan todella.

Hulluja kirjoitti 30. elokuuta 2016

Miten alas voi mainittu alansa harjoittaja vajota. Ollaan ymmärtäväisiä ja lämpimiä jotta saadaan koukutettua, keksitään asioita ja rakkauksia joilla hauskuuttaa itseään, sitten totuuden tultua ilmi haukutaan asiakas ilman syytä, johtunee syyllisyyden tunteesta. Kulutetaan aika puhumalla omiaan, lopuksi kerrotaan uhrautuneen takiasi. Kielletään ottamasta yhteyttä. Syytetään asiakasta aiheettomasti käytöksestä ja ajattelutavasta sekä lopputuomiona saat tietää olevasi huono, paha ihminen, et minkään arvoinen. Haukutaan kaikki. Puhutaan elämäntyöstä;.. säästäkää mieluummin meidät maallikot pahalta. Monen hourailut kuultu, yhdenkään ei ole toteutuneet, joten täyttä huuhaata. Terapeuttisena kuuntelijana ehkä, mutta siihen ovat liian kylmiä ja tunteettomia. Että tällaisia mm. Unilin ennustajat.

Henkka 42 kirjoitti 13. maaliskuuta 2017

Ne ennustajat sotke vaan sun pään, usko pois!! ymmärrän jos tarte lohdutusta jos ei ole siihen sopivaa ystävää, mutta kun tee tärkeä päättös on tehtävä sen itse, ihminen on monenmutkainen olento eikä hän on ennakoitava, elämä on eläämisen varten eikä pohtimiseen,.. tapasin kerran elämäni nainen ja ajatelin että tämä on niin selvä tapaus että en ikinä ajon kysyä neuvoja ennustajalle, nå teki sen virhe ja soitin silloin vasta syntyi aikamoinen soppa,..ei se paljon lohduttaa kun ennustaja sano sulle että kuuntelee sun oma ääntäsi varsinkin kun vielä maksannut omaisuutta hänelle, järki käteen, tietyt asiat ne pystyvät näkemään ja tietyt asiat ne ei edes saa näkeä eikä puhua,.. tietyt asiat selkenee jos puhut niille mutta se on silti 0700 nro ja 70% humpuukia kuten puh.seksilohduttajat .

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Ennustaja Unil sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.