Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Mirja-ennustaja

Puhelinnumero: 0700 96 003

Nettisivut: mirja-ennustaja.com

Mirja on tehnyt päätyökseen selvänäkemistä vuodesta 2002 lähtien, joskin hän koki voimakkaan hengellisen herätyksen jo vuonna 1978. Nyt hän toimii tunteiden ja unien turvallisena tulkitsijana ja kokeneena selvännäkijänä. Myös tarot-tulkintojen tekeminen onnistuu, kuten myös parantavan energian lähettäminen. Esittelysivulla mainittu puhelinnumero on palvelunumero, jonka hinnoittelumalli on 2,19 € + pvm. / min.

"Mirja-ennustaja" on saanut pisteet 3,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 19 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

Kaisa kirjoitti 14. lokakuuta 2017

Olen ollut tyytyväinen Mirjaan, hänen ennustukset ovat pitäneet paikkansa moneen kertaan. Hän on kirjoittanut myös runoja, joita tilasin . Aivan mahtavia!

Huomasin että Mirja on tehnyt uudet nettisivut mirjanäkijä.fi

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Mirja-ennustaja sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.