Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Lapin Shamaani

Puhelinnumero: 0700 118 00

Sähköpostiosoite: posti@lapinshamaani.com

Nettisivut: lapinshamaani.net

Arvostettu ja kokenut selvännäkijä Lapin Shamaani palvelee tulevaisuuteen liittyvissä asioissa. Hän katsoo ajan läpi tuleviin tapahtumiin ja tulkitsee näkemäänsä erilaisin ennustusmenetelmin. Hän on toiminut ennustajana yli 50 vuoden ajan. Lapin Shamaani voi tarvittaessa tulkita unia perinteisten näkijän palveluiden lisäksi, myös korteista ennustaminen, horoskoopit ja niiden tulkinta sekä kirjeisiin vastaaminen onnistuvat. Tulevaisuuden Lapin Shamaani ennustaa kolmen päivän, kolmen viikon ja kolmen kuukauden ajanjaksoissa. Esittelysivulla mainittu puhelinnumero on palvelunumero, jonka hinnoittelumalli on 2,10 euroa/min+pvm.

"Lapin Shamaani" on saanut pisteet 4,9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 9 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

Sonja A. kirjoitti 12. syyskuuta 2013

Suosittelen Lapin shamaania! =D

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Lapin Shamaani sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.