Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Heleena Kyyhky

Puhelinnumero: 0700 410 38

Nettisivut: heleenakyyhky.com

Tuhansia avun ja neuvon hakijoita vuosien aikana auttanut Heleena Kyyhky ryhtyi tarjoamaan palveluitaan vuonna 1996. Hän pyrkii auttamaan neuvomalla elämän käänteissä ja vaikeissa tilanteissa automaattikirjoituksen kautta tapahtuvan selvännäön avulla. Hän saa viestinsä sitä kautta rajan takaa. Palvelu tapahtuu joko puhelimitse tai kaksinkeskisessä tapaamisessa. Heleena Kyyhky on tietäjä ja näkijä, mutta kykenee myös olemaan yhteydessä poismenneisiin rakkaisiin ja tuonpuoleiseen. Näkijän lahja on kulkenut Heleenan suvussa useiden sukupolvien ajan — isoäiti oli tunnettu näkijä. Heleena toimii myös energiaparantajana ja voi tehdä kaukoparannusta. Esittelysivulla mainittu puhelinnumero on palvelunumero, jonka hinnoittelumalli on 2,34/min+pvm.

"Heleena Kyyhky" on saanut pisteet 5,8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 16 kertaa.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Heleena Kyyhky sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.