Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Taika Tarot

Puhelinnumero: 0400 848 411

Nettisivut: taikatarot.fi

Järvenpääläinen Taika Tarot auttaa elämään liittyvissä suurissa kysymyksissä ja tilanteissa, joissa kaivataan apua ja johdatusta oikeaan suuntaan. Palveluja tarjoava Taika on intuitiivinen selvänäkijä kolmannessa polvessa. Hän on auttanut ihmisiä yli 20 vuoden ajan löytämään tien takaisin pimeydestä valoon. Puhelinnumero on palvelunumero, johon soittaminen on hinnoiteltu 1€/1min.

"Taika Tarot" on saanut pisteet 8,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 43 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

Odottavan aika on pitkä kirjoitti 09. toukokuuta 2016

Todella hyviä! Olen soittanut hänelle vajaan kahdenvuoden sisällä kolme kertaa-
Hän näki minun menneen elämän täysin, ja sen mitä minulle on nykyisin tapahtunut!
Hän antoi uskoa, voimaa, ym. ym. minulle; jaksaa eteenpäin. hän on uskomaton Taika. soittakaa ihmeessä hänelle, jos on ongelmia!!!
minulla on yksi iso ongelma ja Taika ehdotti, että minun pitäisi se tehdä, mutta en ole voinut vielä sitä toteuttaa ongelmallisen nykyisen elämän tilanteen takia. odotan milloin voin sen toteuttaa…

Tiina kirjoitti 23. lokakuuta 2016

Taika on uskomaton. Hän tiesi menneen ja tulevan. Kaikki on osunut kohdalleen.
Häneltä saa apua niin moneen asiaan, aivan ihana ihminen <3
Auttanut minua ja perhettäni monessa asiassa.

Päivi kirjoitti 13. tammikuuta 2018

Löysin Taikan sivut pyytäessäni johdatusta tilanteessa, jossa tuntui elämän raastavan hieman jokaisesta suunnasta. Olin siihen mennessä mm. kokenut työpaikalla henkistä väkivaltaa melkein vuoden… aloin olla henkisesti murtumispisteessä. Päivät menivät pitäessä itseni koossa, kotonakaan en päässyt tilanteen herraksi eli työpaikalla tapahtuva epäasiallinen kohtelu siirtyi mukanani väsymyksenä kotiin.
Soitin Taikalle ja hän näki tilanteeni selvästi.. kaiken väsymyksestä työpaikan tilanteeseen ja hänen ehdotuksesta sovimme kolmen hoidon sarjasta.
Jo puhelun aikana sain energiaa ja selvyyttä tilanteeseeni ja tuntui kuin selkäni olisi suoristunut ja itseluottamus kasvanut.
Hoidot antoivat ihmeellistä sisäistä rauhaa ja voimaa kestää kaikki mitä tapahtui. Sain jonkinlaisen energisenkentän ja ne “puukot” joita selkääni lensi eivät satuttaneet. Tuntui että istun ja työskentelen jonkinlaisessa sisäisen rauhan kuplassa. Työpaineeni oli hoitojen aikaan todella suuri, kiire valtava.. mikään ei horjuttanut energiaani ja sain työt tehtyä ihmeellisellä tavalla… aivan kuin kanssani olisi ollut monta auttajaa.
Asiat alkoivat pikkuhiljaa järjestyä aivan kuin Taika oli nähnyt. Tulen pääsemään pois kyseisestä työpaikasta ja tulen saamaan paremman paikan työskennellä. Tulot ovat aluksi pienemmät mutta työpaikan ilmapiiri alkaa korjata sisintäni. Näin tapahtui, Kiitos Kiitos Kiitos.
Olen saanut sisäisen rauhan elämääni, luottamusta tulevaisuuteen ja asioiden järjestymiseen. Kun itsekin uskon vahvasti tulevaisuuden järjestymiseen ja elämän positiivisuuteen tapahtuu ihmeitä. Taikan lähettämät energiahoidot ja avut ovat päässeet perille helpommin kun itse uskon kaiken järjestyvät. Hoitojen aikaan olen hänen lähettämälle energiahoidolle avoimena ja kokemukset ovat olleet uskomattoman positiivisia.
Suosittelen todellakin Taikan palveluita.. hän on ystävällinen, elämänmyönteinen, positiivinen ja erittäin tarkka tulkitsija ja hänen uskomattoman tehokkaat energiahoidot tekevät ihmeitä.
Kiitos Kiitos Kiitos

Äiti Ellu kirjoitti 22. tammikuuta 2018

Otin Taikalta sarjahoidon pahaan ihottumaan kädessäni, joka kutisi hirveästi ja märki. Pientä rakkulaa koko etusormen ja keskisormen rystynen täynnä.
Minulle oli myös ilmestynyt outo patti poskeen, ihan leuan juureen, joka noin pikkusormen pään kokoinen.
Ja yleiseen henkiseen hyvinvointiin. Kaikenlaisia pikku sattumuksia, ei niin mielyttäviä, tullut joka suunnalta. Ja vielä mitä ihmeempiä. Töissä vastoinkäymisiä, kotona asiat mättää ja lemmikkien kanssakin vielä huolta.

Ensimmäisen hoidon jälkeen ihottuma lakkasi kutisemasta ja märkivät näpyt kadonneet. Pikkuinen rakkula poskessa tuntui kyllä samalle.
Uni oli niin levollista ja ihanaa, että olin niin energiaa täynnä, että tuntui ettei mikään voi enää harmittaa ja otan vain asiat tyyneydellä vastaan.

Toinen hoito, iho kädessä melkein normaali, tottakai kestää hetken että iho paranee, eikä punoita enää, mutta en olisi uskonut että noin nopeasti voi kaikki lähteä!!! Joskus lääkäri määrännyt todella vahvaa kortisooni voidetta ihottumaan, ja sekin on kuitenkin kestänyt ennenkuin iho lähelläkään normaalia!
Rakkula poskessa pienentynyt, ja sitä joutuu vähän niin kuin etsimään että onko se siellä vai ei.
Töissä asiat järjestyneet ja asiat on saatu kotonakin rakentavasti, ilman riitaa.
Ja uni on vaan mitä parhainta!

Kolmas hoito, kädessä pieni punainen läntti, jota tuskin huomaa. Rakkulasta löydän todella pienen, pienen pallukan enää.
Mieli on rento ja energinen.

Kaikki hoidot olivat erilasia, melkein. Ensimmäisen ja kolmannen kohdalla aika paljon samanlaista.
Olo oli niin raskas ja tuntui että minua painetaan niin lujaa, etten pääse sängystä ylös vaikka haluaisin. Käsiä ja jalkoja pisteltiin, päätä käänneltiin joka suuntaan.
Ei näitä osaa sanoin kuvailla, vaikka kuinka yrittää. Suosittelen Taikan hoitoja, olen niitä aikaisemminkin ottanut ja aina olen avun saanut.
Kiitos kiitos kiitos Taika ❤ enkelit, mestarit kiitos ❤

Maria 54 Jkylä 11.03.2018 kirjoitti 11. maaliskuuta 2018

Hei Taika! Kiitos siitä enkelienergiasta❤ Nukuin niin hyvin, etten meinannut päästä ylös sängystä

H, 23v kirjoitti 18. maaliskuuta 2018

Pimeyden keskellä laitoin Taikalle viestiä 10.3.lauantaina. Maailma tuntui kaatuvan niskaan, missään ei ollut enää mitään mieltä ja tunsin pirstaloituvani hetkenä minä hyvänsä kuin lasivaasi. Vain hetkeä myöhemmin tekstiviestin jälkeen Taika soitti takaisin ja sovimme ennustuksen/hoidon parin tunnin päähän! Hoidon jälkeen oma mieli alkoi selkiytyä ja Taika suositteli minulle kaukoenergian 3x hoitoja, jotka aloitimme heti seuraavana iltana, hoito jää vaikuttamaan yön ajaksi.

Koskaan aiemmin en ole ollut kaukoenergia hoidossa, mutta heti tunsin miten kasvojani hipsuteltiin ja miten energioita liikuteltiin. Seuraavana päivänä ajatukset olivat jo paljon positiivisempia ja iloisempia. Toisella hoitokerralla reaktiot olivat erittäin voimalliset: kuudennen chakran kohdalla tunsin voimakkaan virtauksen ja painelua, juurichakran kohdalla tapahtui myös jotain sillä nivusiani kivisti, jalkapohjani olivat ikään kuin tulessa ja nenänpäätäni kutitettiin voimakkaasti, minkä lisäksi huoneessani olevien kynttilöiden valo räiskyi kuin suoraan silmieni edessä. Edellä mainittujen hoitojen aikana kehoni alkoi myös keinua ilman, että minulla oli asiaan osaa tai arpaa. Kolmannella kerralla nukahdin heti hoidon alussa, mutta uni oli syvää ja levollista.

Jokaisen hoidon jälkeen Taika on aina soittanut ja ollaan käyty hoito läpi – jos jokin, minusta se on asiakkaasta välittämistä ja huolehtimista. Tässä viikossa, jona hoidot toteutettiin, jotenkin ihmeessä kahteen isoon asiaan, joita on pitkään tuskailtu, löytyi ratkaisu! Myös enkeleitä olen taas muistanut pyytää vierelleni, oma jaksaminen on kohentunut ja ennen kaikkea – elämässä on taas valoa.

Taika on ihana auttaja, joka aidosti välittää asiakkaistaan ja heidän hyvinvoinnistaan. Hän osaa asettua ihmisen lähelle, on ymmärtäväinen ja lämmin. Tällaisia valoihmisiä kuin Taika, tarvitaan. Sillä juuri heillä on kyky tuoda valoa pimeyteen, jos oma soihtu on jo palanut loppuun. Kiitos, Taika. <3 Taika haluaa tähdentää, olevansa ensi sijaisesti hoitaja/parantaja, ja tähdentää, ettei ihmisen elämä muutu ”5 minuutin puhelussa”.

Hellu kirjoitti 20. huhtikuuta 2018

Meillä taitaa tuon Taikan kanssa mennä vallan kikatteluks.
Ihanaa ku mulla on “pikkusisko,” jolle voi hölistä melkein mistä tahansa.
Lowe you Taika

Onnelliset kissanomistajat kirjoitti 12. heinäkuuta 2018

9 vuotiaan kissamme kunto romahti yhtäkkiä. Kissa ei pystynyt liikkua, sillä oli paljon kipuja oli apaattinen. Oli sängyn alla ettemme saaneet sitä pois. Taika hoiti kissaa ja saimme kissan vietyä eläinlääkäriin. Verikokeet vahvistivat ettei sille voi antaa kipulääkettä, se sai elinaikaa korkeintaan pari kolme päivää. Mitään ei ollut enää tehtävissä meille sanottiin.
Kissa on saanut ainoastaan Taikalta hoitoa! Nyt 16 viikkoa myöhemmin kissa voi hyvin, kissan turkki kiiltää, se syö, juo, leikkii, hyppii ja sillä ei ole kipuja.
Kiitos Taika!

Etsivä löytää kirjoitti 06. tammikuuta 2019

Otin yhteytta Taikaan tarvitessani opastusta työ- ja rakkaus-asioissa. Taikan lämmin ja positiivinen energia toi heti mielenrauhaa. Mutta suurin yllätys oli miten tarkasti Taika pystyi näkemään mitä tulevaisuus minulle oli varannut. Kun hän kertoi, mitä hän näki, jotkut asiat tuntuivat mahdottomilta ja jopa asiaan kuulumattomilta. Mutta kun muutaman kuukauden kuluttua katsoin muistiinpanojani, kaikki mita Taika oli nähnyt, oli käynyt toteen! Myös ne asiat, jotka mielestäni eivät mitenkään olleet sopineet sen hetkiseen elämän tilanteeseeni!
Olen äärettömän kiitollinen Taikalle hänen empaattisesta opastuksestaan ja neuvoistaan – kiitos, Taika!Otin yhteytta Taikaan tarvitessani opastusta työ- ja rakkaus-asioissa. Taikan lämmin ja positiivinen energia toi heti mielenrauhaa. Mutta suurin yllätys oli miten tarkasti Taika pystyi näkemään mitä tulevaisuus minulle oli varannut. Kun hän kertoi, mitä hän näki, jotkut asiat tuntuivat mahdottomilta ja jopa asiaan kuulumattomilta. Mutta kun muutaman kuukauden kuluttua katsoin muistiinpanojani, kaikki mita Taika oli nähnyt, oli käynyt toteen! Myös ne asiat, jotka mielestäni eivät mitenkään olleet sopineet sen hetkiseen elämän tilanteeseeni!
Olen äärettömän kiitollinen Taikalle hänen empaattisesta opastuksestaan ja neuvoistaan – kiitos, Taika!

Miia kirjoitti 19. kesäkuuta 2019

”Lähdin soittamaan Taikalle eräänä iltana, väsyneenä, oma elämä umpikujassa ja kysymyksiä mielessä. Olin juuri saanut korvakipuisen lapsen rauhoittumaan ja nukahtamaan. Lapsen kanssa olin käyny lääkärissä päivällä, josta emme saaneet lääkekuuria, vaan kehoitettiin hoitamaan särkylääkkein kipua.
Itse tiesin, korvakierteisen lapseni kanssa eläneenä ettei parane ilman lääkekuuria.
Puhelun aikana alkoikin lapsi uudestaan itkeä kipua, kovasti.
Taika kuuli itkun puhelun läpi, ja kysyi heti mikä hätänä. Kerroin koko jutun ja hän lähetti parantavia voimia. Hetken kuluttua havahduin siihen, että itku loppui kuin seinään ja lapsi nukahti. Kipu oli poissa ja lapseni nukkui rauhallisesti, heräilemättä aamuun saakka.
Tämän lisäksi ei mennyt pitkään että kauan odotettu aika korvapolille saapui ja lapsi pääsi kitarisaleikkaukseen ja korvien putkitukseen. Itse pidin koko juttua todellisena ihmeenä!
Lisäksi sain vastauksia kysymiini asioihin, ja asiat tapahtuivat juuri kuin hän sanoi. Tuon puhelun koin myös hyvin voimaannuttavaksi ja sain sisäisen rauhan mielen sekamelskaan. ”

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Taika Tarot sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.