Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Ennustaja.info

Puhelinnumero: 044 533 1404

Sähköpostiosoite: ennustajat@ennustaja.info

Nettisivut: ennustaja.info

Ennustaja.info on tamperelaisen vuonna 1995 toimintansa aloittaneen Starius-yrityksen nettisivusto. Starius on MAPEL-sitoutunut palveluntuottaja ja Teleforum-yhdistyksen jäsen. Nettisivuillaan se esittelee eri ennustajiensa ja selvännäkijöidensä ja muiden tietäjiensä yhteystietoja. Palveluihin kuuluu selvännäön lisäksi tarot, horoskooppi, oraakkeli ja riimut, biorytmi ja tähtikarttatiedot.

"Ennustaja.info" on saanut pisteet 2,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 12 kertaa.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Ennustaja.info sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.