Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Selvänäkijä Kaia

Puhelinnumero: 0700 82 242

Sähköpostiosoite: kaia@kaia.fi

Nettisivut: kaia.fi

Intuitiivinen näkijä Kaia tarjoaa palveluitaan puhelimitse. Hän on jo vuosien ajan työskennellyt niin selvänäön kuin parantamisenkin saralla saatuaan perintönä näkemisen kyvyn suvultaan, jossa tämä taito on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Kaia ei käytä apuvälineitä, vaan saa tietonsa joko kuvina tai sanojen kautta. Esittelysivulla mainittu puhelinnumero on palvelunumero, jonka hinnoittelu on 2,19 euroa + ppm / min.

"Selvänäkijä Kaia" on saanut pisteet 5,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 28 kertaa.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Selvänäkijä Kaia sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.