Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Reikihoitola

Puhelinnumero: 045 129 6806

Sähköpostiosoite: paivi@reikihoitola.net

Nettisivut: reikihoitola.net

Reikihoitolan Päivi Alanen tekee tulkintoja puhelimitse, meedioistuntoja, tulkitsee entisiä elämiä, auttaa hahmottamaan elämäntehtävän, tarjoaa reikihoitoa ja reinkarnaatioterapiaa sekä parannushoitoa kuten myös chakrojen tasapainotusta. Selvännäkijän tulkintoja tehtäessä hän käyttää apuvälineinään tarot-kortteja. Tulkintoja voidaan tehdä henkilökohtaisessa tapaamisessa tai puhelimitse. Kysymyksiin vastaaminen onnistuu myös sähköpostitse.

"Reikihoitola" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 6 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

Mamaxi76 kirjoitti 11. elokuuta 2014

Hyvin tiesi asiat, sekä mennyttä että tulevaa aikaa. Olen isojen ratkaisujen edessä, avioero, työpaikka vaihtumassa.. sain vastaukset niihin asioihin joita kysyin. Kohtuuhintainen. Suosittelen!

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Reikihoitola sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.