Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Mystikko Meedio Mirelle

Puhelinnumero: 041 770 9752

Sähköpostiosoite: mirelle123@gmail.com

Nettisivut: meediomirelle.info

Mystikko Meedio Mirelle auttaa löytämään omat energialähteet ja henkiloppaat, joilla uinuvat voimavarat saadaan hyötykäyttöön. Maaginen selvänäkijä näkee kyselemättä kohtalon poluille. Neuvoja annetaan puhelimitse ja sähköpostitse. Puhelinnumeroon 041 770 9752 soittaminen on hinnoiteltu 10min/15€, 15min/20€, 30min/30€ tai ennustus energianvälityksillä 45 €.

"Mystikko Meedio Mirelle" on saanut pisteet 5,7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 11 kertaa.

Mielipiteet

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

lämmin kiitokseni kirjoitti 11. maaliskuuta 2017

Hyvä. Kiitos hänelle! kysyin tarkennusta asiaani ja hänen selkeä kuvauksensa kun kysyin mitä hän vertauksella tarkoitti, niin sain varoituksen, jonka tunnistin ja se pelasti monelta isolta harmilta! olen iki kiitollinen että hän kertoi asian niin kuin se oli, ei niinkuin sokeasti ihastuneena ajattelin.

meedio mirelle kirjoitti 18. maaliskuuta 2017

Kiitos mieltä ja sydäntä lämmittävistä kommenteistasi <3<3<3 www.mystikkomirelle.info

carmelita kirjoitti 27. joulukuuta 2017

ihmis suhteeseeni haluaisin selvyyttä rakastan tätä miestä yli kaiken mutta haluaisin että hänen tunteensa olisi yhtä vahvoja

MystikkoMirelle kirjoitti 30. joulukuuta 2017

Maagisen onnekasta uuttavuotta 2018 kaikille teille Jumalallisille sieluille<3<3<3
Tiedustelut ja tilaukset: 044 7679772
mirelle123@gmail.com

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Mystikko Meedio Mirelle sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.