Selvännäkijä: askarruttaako jokin? Selvännäkijä antaa osviittaa.

Valikko

Suosituimmat

Etusivu: Selvännäkijät

Ennustusta.fi

Puhelinnumero: 0700 954 15

Nettisivut: ennustusta.fi

Ennustusta.fi on espoolaisen Sinelga Oy:n avaama nettisivusto, jossa sen luotettavat auttajat neuvovat elämää askarruttavissa kysymyksissä auttamalla, neuvomalla ja kuuntelemalla. Myös tähtien tulkinta ja syntymäkartan tiedot sekä horoskooppi kuuluvat sen palveluihin. Apua on tarjolla sellaisiin asioihin, jotka liittyvät rahaa, rakkauteen, parisuhteeseen, perheeseen, hyvinvointiin, terveyteen liittyviin asioihin, työhön, opiskeluun ja koulutukseen. Esittelysivulla mainittu puhelinnumero on palvelunumero, johon soittaminen on hinnoiteltu 1,97€/min + pvm.

"Ennustusta.fi" on saanut pisteet 4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 9 kertaa.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro vaikka minkälaisia kokemuksia sinulla on tästä selvännäkijästä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa julkaisua Ennustusta.fi sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.


Tiesitkö?
Selvännäkijä, tai meedio, voi olla erikoistunut taitoinensa ja kokemuksensa vuoksi joihinkin tiettyihin elämän asioihin, esimerkiksi työasioihin tai sydämen asioihin, kuten parisuhdeongelmiin, toiset ovat erikoistuneet terveyteen. Tässä hakemistossa sijaitsevat eräiden tunnetuimpien Suomen suunnalla toimivien selvännäkijöiden yhteystiedot. Selvännäkijän taitojen lisäksi tulevaa voi povata horoskooppimerkkien avulla.